18 tammikuuta, 2013

Mikä mäihä!

Mun piti tänään kirjoitella tuosta new blog love -tunnustuksesta, mutta en ole ehtinyt etsimään uusia blogeja esiteltäväksi, joten mennäänpä muilla aiheilla tänään..

Mun on ihan pakko kertoa mun huikeasta mäihästä jonka koin Monki-liikkeessä tuossa pari päivää sitten. Bongasin nämä ihanat lakanat jo ennen joulua ja kauhistelin niiden korkeaa hintaa. Päätin jättää ostamatta sillä olisin kuitenkin tarvinnut kaksi paria.

Unohdinkin sitten lakanat melkein kokonaan kunnes viikko sitten bongasin Kottaraisen blogista t-paidan samalla kuosilla ja utelinkin heti mistä Monkista kyseinen paita oli ostettu, koska määki halusin samanlaisen!! Sain kuulla että paita oli ostettu ale-rekistä, joten pakkohan sitä oli suunnata niin pian kuin mahdollista Alexin Monkiin tsekkaamaan josko niitä olisi vielä jäljellä. Ja olihan niitä!! <3 Ja lakanoitakin yli -50% alennuksella!

Iloisena kiikutin lakanaparin sekä t-paidan kotiin kunnes huomasin että kappas, toisen lakanaparin tyynyliina oli megaiso ja toinen ns. standardikokoinen. Megaison tyynyliinan peittokin oli n. 15cm leveämpi :0 Oli siinä kyllä vähän kiukussa pitelemistä, mutta ajattelin että lakanat voisi pienentää hätätapauksessa. Seuraavana päivänä kävin kuitenkin uudelleen liikkeessä ja myyjätkin olivat hieman kummissaan, sillä kuulemma tässä setissä kuuluisi nimenomaan olla se isompi tyynyliinaversio.

Pyysin kuitenkin tarkistamaan jäljellä olevat lakanasetit, jos siellä vaikka olisikin tsägällä löytynyt toinen ns. normaaliparinen setti. Ja voi sitä riemua kun myyjä tarkisti jäljellä olevia settejä ja viimeisen lakanarullan sisältä löytyi pieni tyynyliina!! Jeeeeeeeeeee!

En sitten tiedä oliko nää ihan ainoita laatuaan vai mikä homman nimi oli, mutta nämä lakanat (ja paitakin) ovat ihan superihanat ja oon nyt ihan superonnellinen ihminen, haha. :D

//Lenore

5 kommenttia :

 1. Aivan ihanat!! Super ihanat!! Ja vau miten hieno blogi. Onnea uuteen alkuun.

  VastaaPoista
 2. Aika mageet kuviot, ei ihan tavalliset. :)

  VastaaPoista
 3. Voi peeveli. Mä ostin omat lakanani täyteen hintaan kun pelkäsin, että ne loppuvat ennen alea. :D

  Mutta ihanat ne on, ei voi mitään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mäkin olin ihan satavarma että noi loppuu kyllä ennen aleja, mutten silti viitsinyt ostaa kun oli niin kalliit. Nyt sit kävi tsägä!

   Poista