23 tammikuuta, 2013

New blog love

Sain ihanilta blogisteilta Räsymattoni ja .K.O.T.I. -blogeista New Blog Love -tunnustuksen, josta olin aivan totaalisen otettu! Kiitoksia naiset! Nämä kaksi blogia olivat minullekin aivan uusia tuttavuuksia, ja ne menivätkin oitis suosikkilistalle niin paljon samanlaisia kiinnostuksenkohteita ja samanlainen sisustusmakukin näemmä! :) Tämä blogi on kuitenkin ollut hengissä vasta vajaat kaksi viikkoa, joten on kiva kuulla ja tietää että tätä joku seuraakin :)

Ihanaa löytää uusia raikkaita ja mielenkiintoisia blogeja, ja niitähän totta tosiaan löysinkin kun oikein aloin seikkailemaan blogien ihmeellisessä maailmassa!
Behövs int
Tällaisiin blogeihin törmää harvoin! Voisinpa vaikka vannoa että tämä on Suomen ainoa, reilu 50-vuotiaan miehen kirjoittama sisustusblogi ;) Blogi on melko tuore vielä mutta aiheet tulevat pyörimään 50-luvun sisustuksen, vintagen ja myös puutarhaan ja nikkarointiin liittyvissä teemoissa.

Live Your Life
Uudistuneessa blogissa on nyt enemmän sisustuspainotteisempaa juttua. Hyvä esimerkki siitä, että yksiökin voi olla
tyylikkään ja persoonallisen näköinen pikku kolo!

Hemma i Helsingfors
Kotoisa tuoreen perheenäidin blogi jossa teemat pyörivät sisustuksen, arkiaskareiden ja nyt myös varmasti vauvajuttujen parissa :)

Valkoinen Koti
Sisustusjuttuja tyylillä joka kolahtaa ainakin muhun lujaa. Välillä postauksissa vilahtaa myös supersuloinen pikku-prinsessa <3 :)

Ms Ordinary
Söpö kotoilu-blogi, jossa vilahtelee välillä myös sympaattinen Russeli-koiruli :) Blogin erikoisuutena mielenkiintoiset ja kauniit lähikuvat.


Tässä tunnustuksen saaneille vielä tunnustuksen pelisäännöt:
- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin


 Lenore

2 kommenttia :