30 tammikuuta, 2013

Pauliserkut Pariisista

Bonjour!

Piipahdimme miehen kanssa 4 päivän reissulla Pariisissa. Matkasta voitte myöhemmin lukea lisää Lovely Lenoresin puolella, mutta sen verran voin kyllä sanoa että älköön kukaan menkö tähän aikaan vuodesta sinne ;) Oli kyllä todella huonot kelit ja monet nähtävyydetkin olivat suljettuna :/

Teinpä silti mahtavia sisustuslöytöjä sieltä ja yksi huippuhetkistä oli visiitti La Case De Cousin Paul -liikkeeseen! Täytyyhän nyt jokaiselta sisustusbloggaajalta löytyä kotoaan "pauliserkkuvalot" ;) Olin kuin mikäkin pieni lapsi karkkikaupassa kun valikoin herkullisen värisiä palluroita koriini ja mietiskelin mitkä värit mahtaisi sopia yhteen. Valitsin sitten tuollaista korallin pinkkiä ja hennon vaaleanpunaista mustanharmaan, harmaan ja valkoisen kanssa. Kotona huomasinkin miten hyvin nuo käy yks yhteen meidän sisustuksen värien kanssa!

8 kommenttia :

 1. On ne Pauli-serkun valot vaan ihanat! Olisikin mahtavaa päästä La Case De Cousin Paul -liikkeeseen poimimaan itse sopivat herkut. Ei vielä Stockalta ole löytynyt omaa värisilmää miellyttävää settiä :)

  VastaaPoista
 2. Joo niinpä! Itsekin ostin tuossa varmaankin ennen joulua Stockalta tuollaset valot, mutta värit eivät kumminkaan miellyttänyt, joten möin ne pois. Nyt oli ihanaa kun pääsi itse valikoimaan värit!

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten kivat noi on <3____<3 Do want! Tuun ihailemaan teille noita joku kerta - kuin lapsi karkkeja mitä ei saa syödä :D.

  VastaaPoista
 4. Pariisi on ihana kaupunki. Ehkä jopa lempparein ikuna. Sinne haluan kyllä joskus uudelleenkin.
  Harmi, että matkasi ajankohta ei osunut ihan nappiin, mutta tykkäsitkö kaupungista muuten?

  Käys kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle haaste koskien tämän vuoden trendejä :)

  - Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, onpahan haaste! Kiitosta vaan :D

   Pariisista ei jäänyt meille oikein hyvää kuvaa... :/ Oon ihan 100% varma että syynä oli se ihan hirvittävä sää ja se että tosi moni paikka oli suljettuna. Sanoinkin miehelleni että oltiin kyllä IHAN väärään vuodenaikaan siellä, oon ihan varma että jos oltais oltu vaikkapa keväällä tai syksyllä niin oltais varmasti ihastuttu kaupunkiin. Nyt ainoa plussa oli se ettei tarvinnut jonotella mihinkään, mutta siinäpä ne plussat oikeastaan olikin. Eli pakko kyllä käväistä siellä vielä uudelleen kun on vielä vihreetä ja lämmintä! :)

   Poista
 5. Oi, ihanat! Meillä on olkkarissa Happy lightsit, mutta russelinryökäle meni syömään niistä johdon poikki :@

  VastaaPoista