16 tammikuuta, 2013

Pillow madness

Voi kun olen otettu! Sain oikein jopa kahdelta kivalta bloggaajalta "new blog love" -tunnuksen! Vaikkei tätä blogia ole vielä kahta postausta enempää kirjoiteltu :)) Minäpäs laitan hyvän kiertämään seuraavassa postauksessa, mutta nyt tänään on pakko vähän esitellä mun sisustustyynyhulluutta (mies ei ollenkaan siis ymmärrä tätä).

Viime aikoina olen keräillyt mustavalkoisia tyynyliinoja. Mulla oli tossa sohvalla tosi värikkäitäkin kuoseja, mutta kyllä nää mustavalkoiset vaan jotenkin sopii niin hyvin yhteen vaikka kuosit olisi kuinka erilaisia tahansa! Meidän ruokapöydän alla oleva mattokin kun on mustavalkoinen niin sopii oikein hyvin yhteen nuo kaikki :)

Ja sanoi mies mitä tahansa, sisustustyynyjä ei voi koskaan olla liikaa! ;) Vai mitä mieltä ootte? :)

Jotenki tosi jännä juttu ku aina kun yrität ottaa kuvia niin nuo kaksi karvakasaa änkee kuviin mukaan... ;) 

//Lenore

6 kommenttia :

 1. Onpa kivoja tyynyliinoja! Meilläkin on kuulemma liikaa tyynyjä ja purkkeja? En ymmärrä... :o

  VastaaPoista
 2. Kivoja tyynyjä! Eikä niitä tosiaankaan varmaan koskaan voi olla liikaa... Mikä on tuo rusettimalli? Sellaisen voisin vielä yrittää meille ujuttaa joukkoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne molemmat tyynyliinat jotka on siin kuvassa on tilattu envelop.eu -nimisestä nettiputiikista! (http://www.envelop.eu/shop/articles)

   Toimitus oli todella nopeeta ja tyynyliinat ihania, suosittelen! :)

   Poista
  2. Ohhoh, enpä ole tuohon putiikkiin ennen eksynyt, enkä ole ihan varma oliko hyvä juttu. Taisi iskeä aika paha tyynyhullaannus ;D Kiitos vinkistä!

   Poista